Järgmisel nädalal tähistame Eesti disaini!

Eesti Disainiauhinnad ja Disainiöö alustavad mahuka programmiga juba esmaspäeval.

Antalis on olnud Eesti Disainiauhindade partner 8 aastat ning andnud välja auhinda „Väärt Paber“ parimale paberist tootele. Oleme toetanud konkurssi ka korraldusliku poolega ning muude materjalidega. Seekord on Disainiauhindade näitus ehitatud meie plaatmaterjalist - mustast Palfoamist ning diplomid ja konkursi kataloog trükitud Antalise paberitele Pop'Set ja Galerie Fine. Konkursi graafilise disaini kategooriate žüriide töö toimus Pabrikus.

Kutsume kõiki osalema põnevatel sündmustel: Esmaspäeval 10.09 avatakse Disainiauhindade nominentide tööde näitus Viru keskuses Teisipäeval 11.09 saab osaleda Teenustedisaini seminaril Kolmapäeval 12.09 toimub ADC*E tagasiside seminar Kunstiakadeemias, kus anname ka üle auhinna „Väärt Paber“ Neljapäeval 13.09 - Disainiöö konverents Reedel 14.09 kohtume pidulikul Disainiauhindade jagamisel, Kadrioru tennisekeskuses.

Kohtumiseni!

Oluline!