ADC*Eesti Disainiauhinnad 2019 on jagatud!

Antalise eriauhind "VÄÄRT PABER" läks raamatule "Pallas 100"

Kauni kunstikataloogi „Pallas 100“ esitas konkursile Ruum 414. Raamatu kujundas Valter Jakovski. Suurepärast kujundust ja tüpograafiat täiustab läbimõeldud paberivalik. Raamatus on kasutatud kaht erinevat sisupaberit – tekstiga ning mustvalgete (must-roosade) piltidega lehekülgedel katmata paberit Munken Print White, värviliste piltidega lehekülgedel kaetud paberit Galerie Art Silk. Kaaned on sädelevast disainpaberist Curious Metallics Night. Raamatu trükkis trükikoda Printon.

Lisaks meie auhinnale pälvis konkursi raamatute kategoorias kulla.

Õnnitleme võitjat!

Eesti Disainiauhinnad on konkurss, mida korraldab ADC*E (Art Directors' Club Estonia) koostöös Eesti Disainikeskuse ja Antalisega.

Loe lisa ja vaata, kellel on veel põhjust pidutseda, Eesti Disainikeskuse kodulehelt.

Oluline!